Sagan om Åre- rena kalaset på tre ben.

Här är ett mycket gammalt inlägg som jag och min kära vän Anna komponerade ihop efter sportlovets resa till Åre, det blev aldrig färdigt men här kommer det lilla vi skrev bättre sent än aldrig som man säger!

 

Det var en gång ett kungligt släkte som var på tillfälligt besök i det fjärran landet, Åre.

Dom anlände till de vintriga riket en sen kväll med vagnar dragna av flygande enhörningar.
Det var kungafamiljen från de bengaliska riket åkersberga. Det speciella med denna kungafamilj var att de var två kungar som hade delad tron, varje kung hade var sin familj. Ers majestät Bengt och ers majestät Bo va deras kungliga namn.

Kung bengt familj besod av Drottning Efwa, Prinsessan Amanda, prins Gustav, och hovnarren Victor.
Kung Bos familj bestod av Drottning Ann-charlotte prinsessan Anna, Kusken  von Josefine och den kunglige mattadör hunden Liwsa. I kung bos slott bodde även Prinsessan från kungadömmet Dyvik.

 


gomorron!

den här dagen har börjat bra.....noot.
När jag vaknar och kolar på klockan inser jag att jag har försovit mig rejält kl är 11. Jag slutar 13.35 idag och det betyder altså att jag inte ens hinner till skolan.... Sen när jag ska gå ner och äta frukost, går larmet igång och tjuter så öronen flög iväg till en annan planet. 
Sen bestämmer jag mig för att åka till stan ändå och träffa folk. Så när jag ska gå ut genom dörren har den som gick sist låst överlåset också eftresom den inte verkar ha vetat att jag var hemma och sov. Och min nyckel till överlåset har blivit helt sne och funkar oftast inte. Och det gjorde den inte nu heller, och stressad som jag är tänker jag inte på att jag kan gå ut på baksidan förrän i sista sekunden. Men då springer jag ut och ser precis bussen åka iväg........... så jag stannar och vänder om och när jag har gått en bit hör jag att dete kommer en till buss efter den..nästa buss går om en timma...

KUL MORGON!
Jaja, man ska inte klaga det är ju fredag!

Höst

Nu är det höst. Det är både bra och dåligt tycker jag. Man saknar redan sommaren, men samtidigt är det mysigt med lite kyla och rusk. Iallafall nu i början på hösten när löven börjar bli gula och faller av och man njuter av att sitta inne och dricka te och bara höstmysa.  

RSS 2.0