Väddö, spelning, match.

Nu kommer ett härligt och långt inlägg, eftersom det är lite saker jag inte har skrivit om.
Först om väddö där jag spenderade mitt påsklov. På tisdagen skulle jag och anna bege oss till dit för at vara där själva i 3 dagar innan de andra kom. VI åke och handlade alla mat och sen tog vi bussen till norrtälje och där bytte vi till en annan buss som tog oss till Älmsta. Därifrån hade vi beställt taxi, de va lite tokigt men kul.

Vi hade superskoj där jag och min vän anna, vi grillade nästan alla mat ute och tog promenader till havet , latade oss och hade mys. PÅ torsdag kväll kom min släkt dit för att fira påskhelgen, trevlans. Men sen hände det tragiska. Anna råkade hälla ut en kopp te med kokade varmvatten över sina fötter och fick rejäla brännskador. Vi fick ta oss till akuten i norrtälje, men taxi(efetrsom alla vuxna hade druckit). Natten slutade med att annas mamma fick komma och hämta henne och hon fick åka hem. Det var tråkigt men nästa dag ver det ju påskdagn vilket betyder påskrunda. Som jag och gustav genomförde med bravur. Vädret var på topp och inget kunde gå fel, picknick vid klipporna och mys med brorsan.
              
(har typ tusen bilder till men det där får räcka)

De va lite om lovet det. Nu tänkte jag beräta om igår kväll då vi hade spelning i enköping på en fest. Vi mötes först i solna och packade in allas instrumenten och stäkare i ett släp. Sedan bar det av till enköping, lokalen var jättefin och scenen stor och nice. Vi började rigga upp och sen kom ljudkillen och vi soundcheckade. Sen var det till att fixa i ordning sig och vi hade fått två egna hotellrum att övernatta och vara i så där bytte vi om och taggade till. Men innan vi fick gå på var det en ganska seg men god middag. Kl 10 togs borden bort och vi var redo för att rocka. I två timmar spelade vi och det var skitkul, allt gick jättebra ch vi fick massor med beröm! Efter oss körde dj igång och då var det bara för oss att dansa gärnet. Efter allt detta hade jag 100000000000 kg överskottsenergi så vi tog en promenad och flummade som bara den. Sen gick vi tillbaka rumen och mös lite se somnade jag och anna fast de ndra var typ vakna hela natten.
  

Idag fick jag åka direkt från enköping till sumpan där jag skulle ha match. Inte mycket att säga om den, 1-1 domarn sög balle och vi var inte så grymma vi heller. Men på torsdag tar vi nya tag.


Det var allt för idag är ni inte iponerade över mitt långa inägg?
Det är iallafall jag! :D
   

Repa,repa och repa

Skrev detta i torsdags:
Det är vad det har blivit den här veckan. Vi har spelning på lördag och ska då spela 25 låtar så det gäller att ligga i hårträning. Men idag satte vi alla låtar, så nu kör vi gärnet på lördag. Taggad!


Påsklov

Nu är det lov och de e najs! HAr varit en mycket mysig och kul helg,

 I fredags var jag med anna men vi drog till julia och shane och ille var där också.
PÅ lördagen gick jag handledarkurs inför körkort och sen hade jag match i vaxholm och vi vann med 9-0. På sönda morgon gymmade jag med julia, anna, shane, ille och soff. De va najs, sen åt vi glass och sen tog jag och anna moppen hem till henne och så red vi på hennes häst ett varv runt golfbanan det var mysigt.

Efter vi hade ridigt drog vi till julia igen för att ha lite grillkväll, vi grillade snackade och spelade pingis(väldigt skoj) sen satt vi ute med filtar och drack te sen åkte vi hem vi halv 5 :) så idag har man varit lite trött, fast ille var kvar lika länge och han gick i skolan idag! :O

Idag har jag varit med julia i stan, jag köpte ett par brillor och julia shoppade lite grejer. Sen mötte vi shane och ille och en i deras klass i gamla stan, så köpte vi jordgubbar och lite kakaor och satte oss vid vattnet i solen och shtekte! :P
Ikväll var det träning och så har jag packat inför morgon.

Då åker jag och anna till väddö(mitt landställe) och s ska vi vara där tills på söndag. Det ska bli mys!






Sorry för att alla bilder är t fel hll men jag orkar inte ändra!

Ha det bra, i det underbara vårvädret! Glad Påsk!

VÅR!

ÅÅh, idag har jag varit på så bra humör hela dagen.
Solen har lyst och allt har varit toppen. Började kl 1 idag och då samlades vi(min grupp i temaveckan i skolan)på drottinggatan och ställde oss där och sjönd vår låt som handlade om att rädda miljön, det var jätekul och så och sjunga och folk uppskttade det och vi fick ihop ca 300 kr på en timma. Penagrna går oavkortat till WWF. Efter det begav jag och anders oss till skolan för att repa med dom andra och det gick ockå jätebra, vi körde en del abba låtar och det lät riktigt bra! Vi har nästa spelning den 18 så det är ganska hetsigt med rep och låtval nu, men det är kul.

Imorgon ska jag, Anna och Ellen hälsa på i gamla skolan(Berga)! DEt kommer bli kul, sen ska jag till skolan kl 1 och kolla på 2:ornas musikal, nice dag!

Hoppas ni är på lika bra humör som jag, för om jag säger bara om så kan ni ju titta hit en sväng så kan vi vara glada tillsammans... :)

Våren förra året.


RSS 2.0