Polarpriset!

Idag var det polarpriset (för er som inte vet så är det typ som nobellpriset i musik). Iallafall så var pappa inbjuden dit och så fick jag följa med! Jag åkte direkt efter skolan till pappas jobb där bytte jag om och fixade mig sen tog vi en taxi till konserthuset. Där var det fullt med folk som samlats för att kolla på alla kändisar som skulle in. Men jag och pappa gled in där på röda mattan(scteeek!), och sen in i kändisvimmlet. Själva priscermonin var häftig! orkestern som spelade heter lilla akademin och är ungdomar men helt galet duktiga!! Efteråt hälsade vi på lite folk sen tog vi oss hemmåt. Mycket trevlig måndagskväll!!

A


Första skoldagen

Igår var det kräftskiva med hela gänget, och sen upp tidigt imorse för att åka till skolan. Det var iallfall väldigt roligt å va tillbaka i skolan och träffa alla tokiga folk! Det var inte mycket till skoldag men lärarna spelade på morgonen sen hade vi lite mentorstjosan. Men sen kom ellen och anna å hängde lite på vår skola och sen stannade jag och ellen å kolla på anton som spelade för nya 1:orna. Så jag kom just hem och ska nog snart försöka sova lite, blev inte allt för mycket av det i natt!

Kanin!

Tjoo

Nu är jag hemma igen efter ett himmlans farande överalt. Har hunnit med en del sen sist!

Först var jag och ett gäng andra coola människor ute och seglade mån-fre vi hade det galet skoj. Och fint väder var det hela tiden också.
Sen på lördagen hann jag träffa min storebror som hade permision från lumpen, väldigt kul!.

På söndagen åkte jag,mamma,pappa och Gustav till göteborg med partytåg för att se på madonna, ingen av oss gillar henne speciellt men det var ändå kul å se. Sen gick tåget hem direkt efter konserten och var tillbaka i stockholm 04.30 på morgonen så sen blev det hem och sova i 2 timmar innan det bar av till nynäsham för att ta färjan över till gotland med Anna och ellen för att hajka runt med våra moppar..ja ni hör ju hur kul det låter och mer om gotland och bilder kommer i nästa inlägg!

Sen samma dag som vi kom hem från gotland åkte vi till Grillby utanför enköping för att kötta med Anton,Eric och Joel!

Och imorgon blir det kräftskiva hos Ellen sen blir det skola på Onsdag ska nog bli ganska kul ändå och börja igen! Plus att mitt shema är grymt! :)

Men som sagt kommer bilder och lite så senare när jag har rätt dator.


Ha de gött hej!
 

Bilder

Här kommer bilder från Skellefteå, väddö, Åland och lite annat mys!






































det var litegranna bilder från liten del av sommaren! Fint som ett fån!

Tjofljöt!




Bakat har jag gjort idag.

Och tagit jättefina bilder på det jag har bakat har jag också.
Synd bara att det trasslar när jag ska ladda upp dom!!!
Men jag kan iallafall säga vad jag har bakat: Kladdkakemuffins, små nötkakor, blåbärsmuffins, morotskaka, chokolatechip cookies. Japp.... hela dagen tog det nästan, fast träna hann jag ju också.

Imorgon bär det av ut i skärgården, ut och segla med massa vänner, kommer blir skojsigt värre! 
När jag kommer tillbaka från seglingen lägger jag upp bilder från allting!
  

Ha de gött!

RSS 2.0